Galatasaray'da Mario Lemina ve Henry Onyekuru harekatı!

onyekuru-lemina
Galatasaray'da  geçen sezon kazanılan şampiyonlukta kili rol oynayan ve bu sezon da yeniden kiralanan Henry Onyekuru ile bu sezonun yıldızlarından olan Mario Lemina'nın gelecek sezon da takımda kalması için büyük bir çalışma var. Yönetim, Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği iki yıldız için görüşmelere başladı. 

Süper Lig’de üst üste üçüncü şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamasını da şimdiden yapmaya çalışıyor. Bu doğrultuda teknik patron Fatih Terim’in özellikle işaret ettiği iki isim; Henry Onyekuru ve Mario Lemina’yı kadroda tutabilmek için çalışmalar başladı.

Sarı-kırmızılıların planı, bu iki yıldızın kiralık kontratlarını 1 sezon daha uzatmak. Yönetim önümüzdeki haftadan itibaren Monaco ve Southampton kulüpleriyle temasa geçerek teklifi iletecek. Onyekuru ve Lemina’nın Galatasaray’da kalmayı çok istemesi, Sarı-kırmızılı kulübün bu operasyondaki en büyük avantajı.

SARACCHI DEVAM EDİYOR 
Sol bekin parlayan yıldızı Marcelo Saracchi ise Galatasaray’da yoluna devam ediyor. Uruguaylı futbolcunun kiralık sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek. Takımdaki diğer kiralık oyuncular Seri ve Andone’nin durumuna ise sezon sonunda karar verilecek. Eğer Seri, son haftalardaki form grafiğini sürdürürse, onun için de kulübü Fulham’la temas kurulabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0