Galatasaray'dan sakat oyuncularla ilgili açıklama!

galatasaray
Solgar Vitamin Türkiye Kupası’nda bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda TOFAŞ'ı konuk edecek olan Galatasaray Doğa Sigorta'da sakat oyuncuların son durumuna ilişkin resmi açıklama yapıldı. 

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Ege Arar, Emir Gökalp ve Göksenin Köksal'ın TOFAŞ maçında oynayıp-oynayamayacakları maç saatinde belli olacağı ifade edildi. Ayrıca yapılan açıklamada Marko Arapovic'in 6 Şubat'ta FCN Blog'un takipçilerine duyurduğu gibi sakatlığı nedeniyle ülkesine tedavi olmaya gittiği belirtildi. 

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde: 
Sağ dizinde tendinit ve evre 2 yaralanma bulunan Greg Whittington’ın tedavisi devam etmektedir. Oyuncunun takıma geri dönüşü için öngörülen süre 4-5 haftadır.

Sağ iç yan bağlarında esneme teşhisiyle tedavisine devam edilen Yiğit Arslan takımla idmanlara başlasa da sahalara dönüşü için 1-2 hafta süre öngörülmektedir.

Lazeric Jones’un tedavisine ülkesinde devam edilmektedir.

Marko Arapovic’in tedavisine ülkesinde devam edilmektedir.

Adalesinde çekme mevcut olan Göksenin Köksal’ın bu akşam TOFAŞ’a karşı oynanacak Solgar Vitamin Türkiye Kupası maçında oynayıp oynamayacağı maç önü yapılacak kontrollerin ardından belli olacaktır.

Sol diz çevresinde kas ödemi bulunan Emir Gökalp’in TOFAŞ maçında oynayıp oynamayacağı maç önü yapılacak kontrollerin ardından belli olacaktır.

Sağ dizinde ağrısı olan Ege Arar’ın TOFAŞ maçında oynayıp oynamayacağı maç önü yapılacak kontrollerin ardından belli olacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0