Galatasaray'ın Henry Onyekuru planı!

Galatasaray'ın Süper Lig'de geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve bu sezon devre arasında yeniden kiralanan Henry Onyekuru, Cimbom'da kalmak istiyor. Cimbom yıldız oyuncuyu Diagne ve Belhanda'dan gelecek parayla almayı planlıyor. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, Cimbom'da kalmak istiyor. Fransa'ya uyum sağlayamayan yıldız futbolcunun, "Şu anda Monaco'nun oyuncusuyum ama kalbimden geçeni soruyorsanız, ben kalmak istiyorum. Galatasaray'ı çok seviyorum. Burası benim evim. Monaco'dan bonservisimi almaları için fedakarlığa hazırım" ifadelerini kullandı. Galatasaray yönetimi de yıldız futbolcuyu takımda tutmak istiyor. Yönetimin çalışmalara başladığı ve Diagne-Belhanda ikilisinin satışından gelecek parayla Onyekuru'yu almayı planladıklarını öğrenildi. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0