Kobe Bryant'a maç öncesi anma!

Süper Lig'de sezonun 20.haftasında evimizde oynadığımız Kayserispor karşılaşması öncesinde Ali Sami Yen Stadı'nda özel bir an yaşandı. Geçtiğimiz günlerde helikopter kazası sonrasında hayatını kaybeden Kobe Bryant maç öncesi skorbordda yapılan paylaşımlarla anıldı. 

40 yaşında hayata veda eden Amerikalı efsane basketbolcu hatırlanacağı üzere 2011 yılında Galatasaray'ı ziyaret etmiş ve Ali Sami Yen Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularla birlikte zaman geçirerek, teknik heyetle de görüşmüştü. 20 yıl Lakers forması giyen ve NBA'de bir çok rekora imza atan Kobe Bryant, geçtiğimiz hafta 13 yaşındaki kızı Gigi ve aile dostlarıyla birlikte helikopterle maça gitmek için hareket etmişti. Sisli havanın etkisiyle yaşanılan trajik kazada hayatını kaybeden Amerikalı efsane sporcu dünyanın dört bir yanında çeşitli törenlerle anılmıştı.

Kayserispor maçı öncesinde skorborddan resimleri yayınlanan Kobe Bryant için Galatasaray taraftarları geçtiğimiz günlerde oynanılan Unics Kazan maçında da pankart açarak taziyelerini iletmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0