Mario Lemina satış listesinde..

Galatasaray'ın sezon başı Southampton'dan kiraladığı Mario Lemina için İngiliz kulübünden flaş bir karar geldi. Kulübün, tecrübeli oyuncuyu sezon sonu satılık listesine koyduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimi sözleşmesinde 16 milyon Euro’luk satın alma bedeli olan Mario Lemina’yı bir kez daha kiralamak için sezon sonunda Southampton’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

The Telegraph gazetesine göre; İngiltere Premier Lig ekibi Southampton, Mario Lemina kararını çoktan verdi. Southampton, Mario Lemina’yı sezon sonunda kiralamak değil satmak istiyor.

İngiliz ekibi Lemina ile birlikte Elyounoussi, Hoedt ve Guido Carrillo’yu da satmak istiyor. Antwerp, Leganes, Celtic ve Galatasaray'da kiralık oynayan 4 oyuncu için Southampton’un hayal ettiği rakamın ise 30 milyon Sterlin civarında olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0