Mustafa Kapı, Barcelona'nın radarında!

mustafa kapı
Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir şekilde kadro dışı bırakılan Mustafa Kapı için Fransa basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fransız basını 17 yaşındaki genç oyuncu ile La Liga devi Barcelona'nın ilgilendiğini yazdı. 

Galatasaray'da geçtiğimiz gün sözleşmesini uzatmadığı için kadro dışı bırakılan Mustafa Kapı, Avrupa devlerinin ilgi alanına girdi. France Football'da yer alan haberde Barcelona'nın Mustafa Kapı ile ilgilendiği yazıldı. La Liga devinin transferi gerçekleştirmesi halinde Galatasaray'a sadece yetiştirme bedeli ödeyeceği de ifade edildi.  Haberde, 17 yaşındaki oyuncunun 8 ile 10 numarada oynadığı, oyuncunun stilinin de Barcelona’ya uyduğu da ifade edildi.


Mustafa Kapı kadro dışı kaldıktan sonra yaptığı açıklamada Galatasaray'da önünü göremediğini ve kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini bu yüzden yeni sözleşme imzalamadığını ifade etmişti. 

GALATASARAY’DA FORMA GİYEN EN GENÇ OYUNCU
Mustafa Kapı, sarı-kırmızılı takımla Süper Lig'de forma giyen en genç oyuncu unvanının sahibi. Geçen sezonun 17. haftasında Demir Grup Sivasspor ile yapılan maçın uzatma bölümünde oyuna dahil edilen Mustafa, yaş olarak 16 yıl 4 ay 15 günle Galatasaray tarihinin Süper Lig'de forma giyen en genç futbolcu olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0