Mustafa Kapı: Hedefim Avrupa'da oynamak!

Mustafa Kapı
Galatasaray'da bugün sürpriz bir karar ile kadro dışı bırakılan Mustafa Kapı hakkında çıkan haberlerle ilgili yanıt verdi. Genç oyuncu hedefinin Avrupa olduğunu ifade ederken Fatih Terim'e saygısızlık etmeyeceğini de dedi.

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak istediği ancak teklifleri kabul etmeyen Mustafa Kapı bugün alınana kararla kadro dışı bırakıldı. Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen genç oyuncu bu iddialara yanıt verdi. Mehmet Ayan'ın haberine göre; Mustafa Kapı yakın çevresine, "Amacım kontrat, para vs. ya da Galatasaray'a saygısızlık değil. Önüm kapalı. Fenerbahçe de gündemimde değil. İlerleme ihtimali görmüyorum bu ortamda." sözlerini söyledi.


Hedefinin Avrupa olduğunu söyleyen genç oyuncu, "Hedefim Avrupa'da oynamak. Kontrat uzatmama konusu tamamen budur. Ayrıca Fatih Hocam'a saygısızlık da etmem. Bana atfedilen twitlerin atıldığı dönemde yaşım 10'' diye konuştu.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0