NBA All-Star | Smaç yarışması şampiyonu Derrick Jones Jr!

Derrick Jones jr
Chicago'da düzenlenen NBA All-Star 2020'nin ikinci gününde heyecan tüm hızıyla devam etti. Birbirinden güzel smaçların yapıldığı smaç yarışmasını tartışmalı bir şekilde Miami Heat forması giyen Derrick Jones Jr. kazandı. 

All-Star'da smaç yarışması bu sezon Miami Heat forması gereken Derrick Jones Jr., Orlando Magic forması giyen Aaron Gordon, Milwaukee Bucks forması giyen Pat Connaughton ve Los Angeles Lakers forması diyen Dwight Howard’ın mücadelesine sahne oldu.

Muhteşem smaçların yapıldığı ve Dwight Howard'ın Kobe Bryant anısına 24 numarayı giyerek yeniden Superman olduğu All-Star Smaç Yarışması'nda final turuna Aaron Gordon - Derrick Jones Jr. kaldı. 

Final turunda Derrick Jones ve Aaron Gordon’ın 50 puan aldığı muazzam smaçların smaçların ardından tie-break turuna gidildi. Bu turda da isimler ilk smaçlarında 50 puanı alırken şampiyon son smaçlarda belli oldu.

Son smaçlarda Derrick Jones Jr, 48 puan alırken Aaron Gordon, son smacında Boston Celtics’in pivotu 2.31’lik Tacko Fall’un üzerinden geçerek vurduğu smaca Jüri üyeleri 47 puan verdi ve şampiyon Derrick Jones Jr. olurken Aaron Gordon da 2016'nın ardından bir kez daha tartışmalı şekilde smaç yarışmasını kaybetti.

Yarışmanın ardından Aaron Gordon, "İki kere Smaç Yarışmasına katıldım ve ikisini de kazanmam gerekiyordu. Sanırım bir daha bu yarışmaya katılmayacağım" dedi.

Basketboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0