NBA All-Star | Tarihe geçecek maçı LeBron James'in takımı kazandı!

LeBron James - Giannis
NBA'de bu yıl Chicago'da düzenlenen All-Star organizasyonun son gününde LeBron James ve Giannis Antetokounmpo’nun kaptanlık yaptığı takımların karşı karşıya geldi. All-Star tarihinin en iyi maçlarından birine sahne olan karşılaşmayı LeBron James'in takımı 157-155'lik skorla kazandı.

Chicago'da düzelenen ve bu yıl yeni eklemelerinde yapıldığı All-Star'da yeni format büyük beğeni toplarken kıran kırana geçen bir maç oynandı. All-Star tarihinin en iyi maçları arasına giren karşılaşmayı LeBron James'in takımı son çeyrekteki etkili oyunuyla 157-155 kazanmasını bildi. 

LeBron James’in kaptanlığını yaptığı takımlar NBA All-Star’da üst üste 3. kez zafere ulaşırken, LeBron ve ekibi geçtiğimiz sene de Antetokounmpo’nun takımını 178-164’lük skorla geçmeyi başarmıştı.

Karşılaşmada Kawhi Leonard, 11/18 saha içi isabetiyle 30 sayı – 7 ribaund – 4 asist ile oynayarak Kobe Bryant MVP ödülünün sahibi oldu. MVP Kawhi Leonard, aynı zamanda maçın en skorer oyuncusu olurken LeBron James ve Chris Paul 23’er sayı ile mücadele etti. Antetokounmpo’nun takımında ise en skorer oyuncu kaptan oldu. Yunan yıldız, 25 sayı ve 11 ribaund ile mücadele etse de mağlubiyeti önleyemedi.

Basketboldaki son gelişmeler için tıklayın! 

NBA All-Star'ın özet görüntüleri: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0