Onyekuru için forma zamanı!

Ara transfer döneminde büyük beklentilerle Monaco'dan kiralanmasına karşın kamp döneminde sıtma rahatsızlığı geçiren ve bir süre takımdan uzak kalan Henry Onyekuru için teknik direktör Fatih Terim kararını verdi. Fizik olarak iyi durumda olan ve son maçlarda kenardan oyuna dahil olan Nijeryalı yıldız oyuncu hafta sonu Malatyaspor karşısında ilk 11'de yer alacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadronun temel taşlarını yerinden oynatmaya hazırlanıyor. Alanyaspor ile yapılan kupa maçının ikinci yarısında şans bulan ve etkili bir futbol sergileyen Henry Onyekuru için ilk 11'e girme vakti geldi. Hastalığı atlatan Nijeryalı futbolcunun fiziksel olarak iyi duruma gelmesi teknik kadroyu sevindirdi. Fatih Terim'in bu nedenle ilk planda Yeni Malatya maçında ligde ilk kez Onyekuru'yu 11'de oynatma kararı aldığı öğrenildi. Böylece yıldız ismin Fenerbahçe maçına kadar da tam olarak hazır hale gelmesinin planlandığı belirtildi.

Alanyaspor karşısında kırmızı kart görerek Malatyaspor maçında oynamayacak olan Mariano'nun yerine sağ bek pozisyonuna Martin Linnes'in geçmesi beklenirken; Marcelo Saracchi'nin riske edilmeyerek Ömer Bayram'ın sol bek oynaması bekleniyor. Henry Onyekuru'ya görev verecek olan Terim, sağ tarafta Sofiane Feghouli ve forvet arkasında da Emre Akbaba'ya şans verecek. Deneyimli teknik adamın son haftalardaki yükselen form grafiği sonrasında Adem Büyük'le ilk onbirde devam etmesi ve maçın durumuna göre de Radamel Falcao'ya şans vermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0