ÖZEL HABER | Marko Arapovic sakatlığı nedeniyle ülkesine gitti!

Marko Arapovic
Galatasaray Doğa Sigorta'da sezon başı talihsiz bir sakatlık geçirdikten sonra ameliyat olan ve Aralık ayına kadar sahalardan uzak kalan Marko Arapovic, Buducnost VOLI karşılaşmasıyla takıma dönmüştü ancak tecrübeli oyuncu son günlerde hiç görünmüyor.  Hırvat oyuncunun yeniden sakatlandığı ve tedavisi için ülkesine gittiği ortaya çıktı. 

Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımında geçtiğimiz günlerde Greg Whittington ve Ege Arar'ın sakatlıkları sonrasında uzun pozisyonda saha içinde ciddi sorunlar yaşanırken gözler, bir süre önce takımla birlikte yer alan Marko Arapovic'e döndü. Uzun rotasyonundaki eksikliklere rağmen Hırvat oyuncunun hiçbir maçta kadroya alınmaması dikkat çekerken "Arapovic'e ne oldu?" sorularını da beraberinde getirdi. FCN Blog'un ulaştığı bilgiler sonucunda Marko Arapovic'in idmanda bir kez daha sakatlandığı ve tedavisi için ülkesine gittiği ortaya çıktı. Tecrübeli oyuncunun ne zaman döneceği henüz bilinmezken kulüp tarafından resmi açıklama gelmemesi de dikkat çekti. 
FCNBLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0