Ryan Donk için bonus zamanı!

Christian Luyindama'nın sakatlığı sonrasında Galatasaray'da savunmanın değişmez ismi olan Ryan Donk için hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçı özel bir anlam ifade ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından gösterdiği performansla takımda adeta X Faktör olan tecrübeli oyuncunun sözleşmesindeki 300bin Euro'luk bonus geçerli olmak üzere..

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray ile 2 yıllık nikah tazeleyen Ryan Donk'un sözleşmesine bu sezon için "Lig ve Avrupa'da 21 maçta oynarsa 300 bin Euro bonus alır" maddesi konmuştu. Şu ana kadar ligde 14, Avrupa'da ise 6 maça çıkan Hollandalı yıldız, ligde hafta sonu oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasında da görev alması halinde 300bin Euro değerindeki bonusa sahip olacak. Hafta içi kupada oynanılan Alanyaspor karşılaşmasında gösterdiği performans sonrasında teknik heyetin Marcao'nun yanında Ahmet Çalık yerine Ryan Donk'u tercih etmesi bekleniyor.

Galatasaray'dan yıllık 1.9 milyon Euro kazanan Hollandalı tecrübeli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0