Sultanlar Ligi'nde derbinin galibi Galatasaray!

Sultanlar Ligi'nde normal sezonun 14.haftasında evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayan Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta baş antrenörü Ataman Güneyligil'in sezon içerisinde şans bulamayan isimler ve genç oyunculara şans verdiği mücadelede, maddi problemler yaşayan Beşiktaşlı kadın voleybol takımı özveriyle mücadele etti. Galatasaray HDI Sigorta'da genç oyuncular Elif Su Eriçek, Sezen Keşkekoğlu ve Beren Yeşilırmak derbi mücadelesinde forma giydi. Karşılaşma konuk ekip Beşiktaş’ın sayısıyla başladı. İlk set teknik molasına 12-2 üstün giren Ataman Güneyligil’in öğrencileri rakibine karşı 10 sayılık seri yakaladığı ilk seti 25-9 kazandı. İkinci set teknik molasına 12-7 önde giren takımımız, Beşiktaş karşısında oyun üstünlüğünü sürdürerek ikinci seti de 25-12 kazandı ve setlerde 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın üçüncü ve son setinin teknik molasına 12-7 üstün giren Galatasaray HDI Sigorta, seti 25-14, maçı da 3-0 kazandı.

Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı derbi galibiyetle birlikte bu sezon 12.galibiyetini elde ederken, puanını da 35'e yükseltti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0