Terim kupa öncesi oyuncularını uyardı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında takıma yaptığı müdahalelerin karşılığını saha içerisinde alırken, hafta sonu ligde alınan galibiyetin ardından tüm dikkatini kupaya çevirdi. Deneyimli teknik adam Alanya deplasmanı öncesinde oyuncularını uyarırken en az lig maçı kadar dikkatli olmalarını istedi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Süper Lig’de işleri rayına oturtan Galatasaray, rotayı Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-Kırmızılılar, çeyrek final ilk maçında bugün Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak. Teknik direktör Fatih Terim, zorlu mücadele öncesi antrenman sonunda oyuncularıyla bir toplantı yaparken, “Sizden sadece lig şampiyonluğunu değil, Türkiye Kupası’nı da istiyorum. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi, içinde bulunduğumuz her yarışın favorisi olduğumuzu göstermeliyiz.” diye konuştu. Fatih hocanın, bundan önceki turların aksine kadro rotasyonunu daha kısıtlı tutacağı ve ideale yakın bir ilk 11'i sahaya süreceği gelen haberler arasında..

RÖVANŞ 12 ŞUBAT'TA
Galatasaray’da tedavilerine devam edilen Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi forma giyemeyecek. Ayrıca uzun süreli bir sakatlıktan dönen ve düzenli olarak ilk 11'de oynayan Emre Akbaba’nın dinlendirilmesi, ligde sarı kart cezalısı olan Younes Belhanda’nın onbirde yer alması bekleniyor. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi ise 12 Şubat’ta oynanacak.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0