Tuğberk Tanrıvermiş, Kadıköy'de!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Galatasaray'da taraftarlar deplasman tribününde kendilerine ayrılan yerleri hınca hınç doldururken sürpriz bir isim dikkat çekti. Sarı-kırmızılılarda Tuğberk Tanrıvermiş de Kadıköy deplasmanı yaptı.

Galatasaraylı taraftarlar Kadıköy'de Fenerbahçe derbisinde takıma destek vermek için stadda kendilerine ayrılan kısmı doldururken tribünde sürpriz bir isim dikkat çekti. Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz yıllarda altyapıda görev alan ve 2019 yılında Serie A ekiplerinden Roma'nın U15 takımında görev yapmaya başlayan Tuğberk Tanrıvermiş, Kadıköy'de Galatasaray'a destek vermek için deplasman tribününde yer alıyor. Genç çalıştırıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "Sadece Galatasaray!" notunu düştü. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0