Türkiye Kupası | Galatasaray yarı finalde!

Galatasaray Doğa Sigorta, Solgar Vitamin Türkiye Kupası çeyrek finalinde Tofaş ile karşılaştı. Büyük eksiklikleri olmasına rağmen maç boyunca pota altını çok etkin kullanan Yenilmez Armada rakibini Zach Auguste'un 32 sayı ile yıldızlaştığı maçta 98-81 mağlup etti ve yarı finale kalan taraf oldu. Karşılaşmanın hikayesini sizler için derledik:

Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmaya Webster-Harrison-Caner-Ayberk-Auguste ilk beşiyle başladı. Zach Auguste'un 11 sayı 3 ribaund ile yıldızlaştığı ilk çeyrekte iki takım da savunmaya pek konsantre olmayınca bol skorlu geçen çeyrek 25-24 sonuçlandı. Auguste'un etkin oyununa Can ve Poythress de eşlik edince ilk yarı 55-47 takımımız lehine sonuçlandı.

Üçüncü çeyrekte etkin oyununa devam eden Cimbom'da Can ve Auguste ilk yarıda kaldığı yerden devam ederken Kaptan Göksenin Köksal da onlara katıldı ve üçüncü çeyrek 73-64 üstünlüğümüzle tamamlandı. Son çeyrekte rakibin direncini iyice kıran Yenilmez Armada farkı çift hanelere çıkardıktan sonra hiç geri adım atmadı ve maçı da 98-81 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Skorerlerimiz
Zach Auguste - 32 sayı
Aaron Harrison - 17 sayı
Alex Poythress - 15 sayı
Can Korkmaz - 14 sayı
Göksenin Köksal - 10 sayı
Tai Webster - 4 sayı
Ege Arar - 2 sayı
Caner Erdeniz - 2 sayı
Ayberk Olmaz - 2 sayı.

Galatasaray Doğa Sigorta-Tofaş maçının özeti: 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0