3-4 Kulüp liglerin ertelenmesini istemiyor!

Süper Lig
Spor Toto Süper Lig'de erteleme kararı çıkmamasına birçok futbolcu ve kulüp tepki gösterirken maçların seyircisiz oynanmaya devam edecek. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüse tedbir amaçlı 21 karar açıklanırken spor organizasyonlarıyla ilgili karar yer almadı. 

Süper Lig'de maçların seyircisiz oynanmasına yönelik karar şu an için devam edecekken bu duruma tepkiler sürüyor. Birçok futbolcu ve kulüp maçların ertelenmesini talep ederken gözler TFF'ye çevrildi. Ertan Süzgün'ün iddiasına göre; Bir kulüp başkanı: "TFF’yi anlamıyorum. Soruyoruz 'Ertelenmeyecek mi?' diye, '3-4 takım ertelemeyi istemiyor' diyorlar. Herkes topu birbirine atıyor. Futbolcular maça çıkmak istemiyor. Biz ne yapacağız? İşin içinden çıkamıyoruz. İki arada bir derede kaldık.” sözlerini söyledi. Bu 3-4 takımın hangi kulüpler olduğu ise şu an için bilinmiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0