Aaron Harrison gözlem altında tutuluyor!

Aaron Harrison
ING Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka ile karşılaşan Galatasaray Doğa Sigorta'da Aaron Harrison grip olduğu için karşılaşmada oynayamadı. Yıldız oyuncu koronavirüs testine tabi tutulurken sonuçlar negatif çıktı. 

Galatasaray'da Aaron Harrison Cuma akşamı ağır grip (yüksek ateş ve öksürük) şüphesiyle hastahaneye giderken, koronavirüs testlerine tabii tutuldu. Amerikalı oyuncunun test sonuçları negatif çıktı ancak yine de 10 gün gözetim altında kalacak.

TAI WEBSTER KORONAVİRÜS NEDENİYLE KARŞIYAKA MAÇINA ÇIKMADI
Galatasaray'da Tai Webster ise koronavirüs nedeniyle Pınar Karşıyaka maçında oynamak istemedi. Tecrübeli oyuncu talebini teknik heyete iletirken bu istek saygıyla karşılandı ve Tai Webster karşılaşmanın kadrosunda yer almadı. İki önemli oyuncusundan yoksun olan Galatasaray Doğa Sigorta, Karşıyaka karşısında Yiğit Arslan'a sayı üretse de yeterli olmadı ve sahadan 74-79 mağlup ayrıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0