Ali Sami Yen'in koltukları değişiyor!

ali-sami-yen
Süper Lig'de 23. şampiyonluğa ulaşmanın planlarını yapan Galatasaray'da yönetim bir yandan takımın maaşlarını ödeyerek tamamen saha içine odaklanmasını sağlarken diğer yandan da Cimbom'da Ali Sami Yen'in koltukları değişti. 

Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama ile Ali Sami Yen'deki koltukların değiştiği duyruldu. Cimbom'da Batı tribünündeki 1090 adet koltuğun değiştirildiği duyruldu ve önümüzdeki hafta Doğa tribününde değişeceği belirtildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde: 
Stadımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom'da koltuk yenileme çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar kapsamında, Batı 100 ve 101V bloklarından, 1090 adet koltuk değişimi gerçekleştirildi. 

Üretici firma tarafından 10 yıl solmazlık ve 25 yıl paslanmazlık garantisi verilen yeni koltuklarda, bel ve kol desteğiyle birlikte taraftarlarımızı keyifli maçlar bekliyor.

15 Mart 2020 tarihine kadar, önce Batı Bölümü VIP koltuklarının, 3 Nisan 2020 kadar ise Doğu Bölümü VIP koltuklarının değişiminin tamamlanması planlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0