CEV Cup'a corona virüs engeli!

cev cup
Bütün dünyada çok hızlı bir şekilde yayılan ve insan hayatını tehdit eden corona virüsü spor organizasyonlarını da olumsuz yönde etkiliyor. Avrupa'da birçok ligde sürpriz kararlarla alınırken uluslararası organizasyonlarda da yeni kararlar alınıyor.

Çin'de ortaya çıkmasının ardından tüm dünyada büyük bir hızla yayılan corona virüsü hayatın çeşitli alanlarını olduğu gibi spor organizasyonlarını da olumsuz yönde etkiyor. Voleybolda Avrupa kupalarını düzenleyen CEV yaptığı resmî açıklamada corona virüs nedeniyle tüm organizasyonlarda takımlardan birinin İtalyan olması halinde maçların ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Bu kapsamda Galatasaray'ın CEV Cup’ta yarı finalde oynayacağı Modena maçı da ileri bir tarihe ertelenmiş oldu. Karşılaşmaların ne zaman oynanacağını CEV yapacağı açıklamayla duyuracak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0