Divan'da ortam gerildi: Cengiz ve Hamamcıoğlu tartıştı!

Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında kulüp tarihine geçecek görüntüler yaşandı. Uzun bir süredir araları açık olan ve basın üzerinden restleşen başkan Mustafa Cengiz ve divan başkanı Eşref Hamamcıoğlu arasında gergin dakikalar yaşanması dikkat çekti!

Galatasaray'da merakla beklenen mali genel kurul öncesinde gerçekleşen Mart ayı divan kurulu oturumunda daha önce hiçbir oturumda olmayan bir olay yaşandı. Başkan Mustafa Cengiz'in konuşma yaptığı sırada divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, oturduğu yerden başkan Cengiz'in konuşmasına müdahale etti. Hamamcıoğlu, başkan Cengiz ile karşılıklı diyaloğa girmeye çalıştı ve şık olmayan bir ses tonuyla cevap vermeye kalktı. Konuşmasına devam eden başkan Mustafa Cengiz, "Konuşmamdan çok rahatsızsanız kürsüden inebilirim" diyerek rest çekti! 

Mustafa Cengiz bir önceki başkan Dursun Özbek'in kürsüden yaptığı konuşmaya da karşılık vererek, "Dursun Özbek kendisini tuzağa düşürdüğümüzü iddia ediyor. Biz Florya'yı aldığımızda sağolsun hacze çevirdi!" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0