Efe Güven: Yüreğimizle oynuyoruz!

Efe Güven
Herbalife Nutrition Kadın Basketbol Süper Ligi 21. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Öznur Kablo karşı karşıya geldi. Seyircisiz oynanan derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi 80-77 mağlup etti ve ligdeki 16. galibiyetini aldı. Maçın ardından başantrenör Efe Güven açıklamalarda bulundu. 

Efe Güven'in açıklamaları şu şekilde: 
Böyle bir ortamda, bu tür bir maçı oynamak, bizler ve oyuncular için hiç istemediğimiz bir durumdu ancak takımım ve oyuncularım bir kez daha her ortamda Galatasaray formasının nasıl vazgeçmeyip savaşacağını gösterdi. Bütün maçı kontrolümüz altında tuttuk. Rakiplerimiz 4 yabancı artı bir devşirme ile yani 5 yabancı ile oynuyor. Ama biz yüreğimizle oynuyoruz. Galatasaray, bir sevda takımıdır. Bu maçın teknik analizini yapmaya gerek yok çünkü izleyen herkes gördü.

Bundan sonra sporcu sağlığının ön planda olduğu bir karar çıkar ve ligler ileri bir tarihe ertelenir. Seyircili ve seyircisiz, içeride ve deplasmanda, bu takım iki senedir maçlar alnının akıyla oynuyor. Bu galibiyet, bizi yalnız bırakmayan, destekleyen herkese armağan olsun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0