En çok dikkat eden isimdi!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kişisel sosyal medya hesabından koronavirüs pozitif çıktığını ve tedaviye başlandığını açıklamıştı. Hastaneden yapılan ilk açıklama Fatih Terim'in sağlık durumunun şu an için iyi olduğu yönünde.. Deneyimli teknik adam Türkiye'de takımına covid-19 testi yaptıran ilk isim olurken, açıklanan test sonuçları Terim'in ne kadar haklı olduğunu göstermişti. Peki Fatih Terim test yaptırana kadar neler yaptı?

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkması camiada şok etkisi yaratırken, deneyimli teknik adam gözlem altında tutuluyor. Ali Sami Yen'de seyircisiz oynanılan Beşiktaş derbisi sonrasında basın toplantısında koronavirüs tehdidine dikkat çeken ve federasyona tepki gösteren Terim, takımına koronavirüs testi yaptırma konusunda da ligde önde gelen isimler arasında yer aldı. Peki deneyimli teknik adam koronavirüs testi pozitif çıkana kadar neler yaptı?

16 Mart Pazartesi
Teknik direktör Fatih Terim derbi sonrasında başkan Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'la bir saat süren toplantı yaptı. Türk Telekom Stadı'ndaki toplantıda koronavirüse karşı alınacak tedbirler konuşuldu.

17 Mart Salı
Beşiktaş derbisinden sonra tüm takıma 2 gün izin veren Terim, koronavirüs tehlikesi nedeniyle evinden hiç çıkmadı. Eşi Fulya Terim de, kızı Merve Terim Çetin'in yanında Amerika'daydı.

18 Mart Çarşamba
Antrenman için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bakanlar ile yaptığı toplantıda liglerin ertelenme kararının çıkacağı ihtimalini göz önüne alarak idmanı iptal etti.

19 Mart Perşembe
Sabah Florya'ya geldi. Saat 13.00'e konulan idman öncesi kulüp doktorlarıyla birlikte futbolculara koronavirüs tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptı. Ardından antrenmanı iptal etti ve tüm takıma test yaptırdı. Daha sonra da futbolcuları evlerine gönderip, dışarı çıkmamalarını istedi. Kendisi de Tarabya'daki evine gitti.

20-22 Mart (Hafta Sonu)
Evinden hiç çıkmadı. Futbolcuları ve yardımcıları ile konuşup, çalışma programlarına uyup uymadıklarını kontrol etti, gerekli bilgileri aldı.

23 Mart Pazartesi
Corona virüsü testi sonuçları kulübe iletildi. Sadece hafif öksürükten şikayeti olan Terim, test sonucu pozitif çıkınca hastaneye gitti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0