Ergin Ataman: Fatih Hocam'ın sözlerine imza atıyorum!

Ergin Ataman
Galatasaray'da İmparator Fatih Terim, Beşiktaş derbisinin ardından muazzam açıklamalarla liglerin ertelenmemesine tepki göstermiş ve insan hayatının hiçe sayıldığına dikkat çekmişti. Terim'in yaptığı enfes açıklamalar destek de buluyor. 

Fatih Terim'in Beşiktaş derbisi sonrası yaptığı muazzam açıklamalar spor camiasındaki bazı ahlaksız şarlatanlar tarafından çarpıtılarak ele alınsa da aklı başında olan insan hayatına önem veren kişilerden destek buluyor. Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in maçların oynanmasına tepki gösterdiği sözlerin ardından kendisinin de aynı düşüncede olduğunu söyledi. Beyaz TV'ye konuşan Ergin Ataman, "Fatih Hoca'nın sözlerini izledim, hocam ne diyorsa, aynısını söylüyorum. Her söylediğinin altına imza atıyorum." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in tarihe geçecek basın toplantısı: 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0