Ertuğrul Erdoğan: Geçen seneden daha yukarıda olmak istiyoruz!

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 22.haftasında Darüşşafaka Basketbol karşısında sahadan 88-79 galip ayrılarak ligde 16.galibiyetini elde eden Galatasaray Doğa Sigorta'da karşılaşma sonrasında başantrenör Ertuğrul Erdoğan açıklamalarda bulundu. 

Oynaması çok zor bir maçtı. Darüşşafaka savunma sertliği seviyesi üst düzeyde bir takım. Sinan Güler başta olmak üzere çok tecrübeli oyuncuları var. Özellikle ikinci devre çok daha akıllı oynadık. İlk yarıda farkı yaratan 17 hücum ribaundu ve yaptığımız 9 tane top kaybıydı. Dolayısıyla rakibinize sizden 26 tane fazla atma şansı verirseniz, ilk devreyi önde kapatmamızın bile başarı olduğunu söyleyebiliriz. İkinci devre daha akıllı oynadık. Pota altını ve ribauntları daha iyi kontrol ettik ve oyuna bir denge geldi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Müthiş bir efor ve birliktelik var ortada. Bizim sakin ve akıllı olmamız lazım. Lig devam ediyor. Kalan maçların hepsini kazanmak istiyoruz elbette; ama kazanabileceğimiz kadar kazanıp kendimizi ikinciliğe ya da üçüncülüğe atmak istiyoruz. Günün sonunda geçen seneden bir seviye daha yukarıda bitirmek istiyoruz. İnşallah bunu da başarırız. 

 Sakatlıktan ve başka etkenlerden dolayı zorlu bir süreçten geçti oyuncularımız. Buna rağmen bir arada kalmayı başardılar. Bu tamamen bir takım eforu; ama oyuncuların payı çok büyük. Karşıyaka takımı ile deplasmanda ağır şartlarda oynadık. Şimdi evde oynayacağız. Ümit ediyorum Sinan Erdem'de daha taze bir taraftar grubu ile bu maçta oynarız. Hakem kararlarına takılıp kalmadan, daha akıllı, topun değerini bilerek oynamamız lazım. Karşıyaka ligin iyi basketbol oynayan takımlarından bir tanesi. Rakibin kim olduğu değil, bizim ne yaptığımız önemli. Biz şu anda kendi yaptığımız işlere odaklanıp, gelecek hafta daha iyisini yapmaya çalışacağız.
Galatasaray'daki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0