Fatih Terim: Kimse merak etmesin, iyiyim!

23 Mart tarihinde koronavirüs teşhisi konularak hastanede tedavisine başlanan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, dün korona testi hala pozitif olmasına rağmen tedavisinde ilerleme olduğu için taburcu oldu. Galatasaray camiası başta olmak üzere tüm futbolseverlerin müjdeli haber beklediği Fatih Terim taburcu olmasının ardından Sözcü gazetesine kısa bir açıklamada bulundu.

Hastanede kontrol altında geçirdiği 7 günün ardından evine geçen Terim, taburcu olmasının ardından Sözcü gazetesine konuştu. Spor Müdürü Bahadır Çokişler'in geçmiş olsun dileğini kabul eden tecrübeli çalıştırıcı, “Aslan gibiyim Bahadır!” sözleriyle yüreklere su serpti. Terim, mücadelesinin başlangıcı ve bundan sonra yaşanacaklar için “Ayın 16'sında hafif kırgınlık hissettim. Yani doğal olarak 15 günlük sürem (dün) doldu. Evde kendimi izole ediyorum. Eşim üst katta, ben alt kattayım. Yani karantinadayız. Kimse merak etmesin çok iyiyim. dedi.

‘SESİ GÜÇLÜ VE SAĞLIKLIYDI’
Telefonda Terim ile konuşan Çokişler, görüşmenin detaylarını "Fatih Hoca'nın taburcu olduğu haberi gelince tüm Türkiye gibi biz de çok sevindik. Onun gücünü ve mücadeleci karakterini biliyorduk ama durumunun iyi olduğunu doktorlardan duymak, taburcu edildiğini, özlediği ailesiyle aynı çatı altında buluşacağını öğrenmek hepimizi rahatlatmıştı. Telefonla nasıl olduğunu sormak istedim. Sesi güçlü ve sağlıklıydı. Teskin edici konuşmasıyla sevenlerine merak etmemeleri mesajını verdi. Bu süreçte elini kalbine götüren, gelecek iyi haberi bekleyenlerin içi rahat olsun. Onun azmi coronayı da dize getirir." sözleriyle dile getirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0