Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıktı!

Türkiye'de görüldükten kısa bir süre sonra hızla yayılan koronavirüs (covid-19) salgını Galatasaray'da bugün şok üstüne şok yarattı.. Sabah saatlerinde ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanırken, teknik direktör Fatih Terim'den gelen haber camiada şok etkisi yarattı! 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim koronavirüs tehdidi nedeniyle yaptırdığı testin sonucunu kişisel hesabından açıkladı. 66 yaşındaki deneyimli teknik adam, tedbir amaçlı olarak yaptırdığı koronavirüs testinin sonucunun pozitif olduğunu açıkladı. Hastahanede gözlem altında olduğunu belirten İmparator'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim hatırlanacağı üzere koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmemesine tepki göstermiş ve Beşiktaş derbisi sonrasında basın toplantısının tamamını bu konuya ayırmıştı.

İmparator Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Biz seninle ne zorlu deplasmanlardan çıktık hocam, bunu da kazanacağız!


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0