Galatasaray, Walter Benitez'i istedi!

Walter Benitez
Süper Lig'in ikinci yarısında bambaşka bir görüntü sergileyen ve performansıyla taraftarını mutlu eden Galatasaray, devre arasında önemli değişimler yaşamıştı. Sarı-kırmızılılar 3 transfer yaparken, 5 oyuncu ile de yollarını ayırmıştı. Galatasaray'ın Ocak ayında Walter Benitez'i de istediği iddia edildi. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray devre arasında Ryan Babel, Emre Mor, Emre Taşdemir, Batuhan Şen ve Steven Nzonzi ile de yollarını ayırırken Henry Onyekuru, Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika'yı transfer etmişti. Cimbom bunların yanında birçok isim ile de temas kurmuş ancak gerek mali konulardan gerekse farklı sebeplerden bu transfer gerçekleşmemişti. İşte o isimlerden biri de Arjantinli kaleci Walter Daniel Benitez olmuştu.

GALATASARAY, WALTER DANIEL BENITEZ'İ İSTEDİ
Galatasaray yaşı ilerlemeye başlayan Fernando Muslera'yı yedekleyecek bir kaleci için devre arasında çalışmalar yaptığı biliniyordu. İspanyan yol basınının haberine göre sarı-kırmızılılar Fransa'nın köklü ekiplerinden Nice forması giyen Walter Benitez ile devre arasında temasa geçti ancak iki kulüp anlaşsa da menajer komisyonun da mutabakat sağlanamaması nedeniyle transfer suya düştü ve Benitez kulübünde kalmış oldu. Oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi Haziran ayında sona eriyor. Cimbom'un sezon sonunda bir kez daha tecrübeli ismi isteyebileceği iddia ediliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0