Galatasaray'da hayat durdu!

Türkiye'de bir haftalık sürede hızla yayılan ve tüm dünyayı etkisini altına alan koronavirüs salgını karşısında Galatasaray yönetimi çok çabuk aksiyon aldı. İç İşleri Bakanlığı'nın kararı doğrultusunda tesislerdeki faaliyetlerini durdurma kararı alan yönetim, kulüp çalışanlarını da evine gönderdi. Antrenmana çıkmak istemeyen futbolcuların gözü ise erteleme kararında..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da hayat tamamen durmuş durumda! Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgınına karşı olağanüstü tedbirler alınmaya devam ediliyor. Sarı-Kırmızılı kulüp dün ilk olarak, çeşitli tesislerdeki faaliyetlerini durdurduğunu açıklamıştı. Binicilik tesisi, yüzme havuzu, olimpik havuz gibi tesislerin kapatıldığını resmi siteden duyuran Galatasaray yönetimi, çalışanlarını da korumak için harekete geçti. Gün içerisinde “Evinde kal” sloganıyla gelen ikinci açıklamada ise “Salgının ülkemizde de tespit edilmesi üzerine harekete geçen kulübümüz, çalışanlarımızın sağlığını ön planda tutarak, her birimden nöbetçi kalmak kaydıyla tüm çalışanlarımızın yarından (bugün) itibaren uzaktan çalışma düzenine geçmesini kararlaştırmıştır” denildi.

SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDELER
Galatasaraylı futbolcuların gözü ise liglerin ertelenmesi kararında.. Sağlığın futboldan çok daha önemli olduğunu savunan Sarı-Kırmızılı oyuncular, antrenmanlara çıkmak istemiyor. Teknik ekibin düşüncesi de bu doğrultuda. Herkesin ailesiyle birlikte güven içerisinde kalmasını isteyen Galatasaray’ın yetkilileri, oyuncularla sürekli olarak iletişim halinde ve onlara destek olmaya çalışıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0