Galatasaray'dan 4 maçlık hedef paketi!

4 maçlık hedef paketi satışa çıktı!
Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni sahasında 3-0 yenerek zirveyle puanları eşitleyen Galatasaray, üst üste 8. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar ligde şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelirken yönetim iç sahadaki 4 maç için paket çıkardı. 

Galatasaray'ın 26, 28, 30 ve 33. haftalarda Ali Sami Yen'de oynayacağı Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep, Trabzonspor ve Göztepe  kritik maçlar öncesinde yönetim taraftarlara 4'lü paket çıkardı. Fiyatları 550 TL ila 3700 TL arasında değişen 4'lü paketin satışları 2 Mart Pazartesi 14:00 itibariyle başladı. Paket almak isteyen taraftarlarımızın passolig kartlarının Galatasaray logolu olması gerekmektedir.

Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın passolig kartı olması zorunludur. Passolig kartı olan taraftarlarımız, passolig çağrı merkezinden transferini gerçekleştirebilirler. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

4'LÜ PAKETİ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0