Webster, Karşıyaka maçında oynamak istemedi!

Tai Webster
ING Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka ile karşılaşan Galatasaray Doğa Sigorta'da Tai Webster koronavirüs sebebiyle maçta oynamak istemediklerini yönetime iletti ve karşılaşmanın kadrosuna alınmadı.

Tüm Avrupa’da ligler iptal olmasına rağmen ING Basketbol Süper Ligi, seyircisiz bir şekilde maçları oynatırken dün Galatasaray'da oyuncular, toplu bir açıklamayla ligin ertelenmesini istememişti. Bu açıklama Federasyon tarafından karşılık bulmayınca Galatasaray'da Tai Webster, Karşıyaka maçında oynamak istemediler. Tecrübeli oyuncu talebini teknik heyete iletirken bu istek saygıyla karşılandı ve Webster karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.

İki önemli oyuncusundan yoksun olan Galatasaray Doğa Sigorta, Karşıyaka karşısında Yiğit Arslan'a sayı üretse de yeterli olmadı ve sahadan 74-79 mağlup ayrıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0