Hasan Şaş'tan koronavirüs açıklaması!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrasında hem sosyal medyada hem de görsel medyada yardımcı antrenörlerden Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın da testlerinin pozitif çıktığı iddia edilmişti. Bir süre önce bu iddiaları yalanlayan Ümit Davala'nın ardından Hasan Şaş'tan da açıklama geldi! 

Fatih Terim'in testinin pozitif çıkması sonrasında Habertürk kanalında canlı yayın konuğu olan eski yöneticilerimizden ve kulüp üyelerimizden Fatih Altaylı, yardımcı antrenörlerimiz Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın yanı sıra bir oyuncunun daha testinin pozitif olduğunu açıklamıştı. Bir anda gündeme düşen bu gelişme sonrasında Hasan Şaş, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüs testinin negatif olduğunu ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu duyurdu.

Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0