İdman yok, birlik devam!

Dün yapılan toplantıda liglerin ertelenmesi kararının alınmasıyla birlikte, Galatasaray'da takıma iki hafta izin verildi. Ancak futbolculara durmak yok! Tüm futbolcular bireysel programla çalışmalarını evinde sürdürecek. En önemli nokta bu süreçte takım bağları da sıkı tutulacak...

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fatih Terim, öğrencilerinden bu süreci evde aileleriyle birlikte sağlıklı bir şekilde geçirmelerini istiyor. Ancak geri dönüşte fiziksel seviyenin düşmemesi için bazı tedbirler alındı.

FİZİKSEL GRAFİK TAKİP EDİLECEK
İlk olarak tüm oyunculara özel çalışma programı hazırlandı. Futbolcular bu süreçte evlerinde bireysel olarak antrenman yapacaklar. Oyuncular antrenman verilerini kaydederek, her gün antrenörlere iletecek ve böylece teknik ekip futbolcuların fiziksel form grafiğini düzenli şekilde takip edebilecek. Antrenmanla birlikte futbolcuların beslenme programı da özel olarak hazırlandı. Doğru beslenme sürecini de sağlık ekibi yakından takip edecek. Aynı şekilde oyuncuların günlük ateş ölçümleri izleme altında tutulacak.

TAKIM OLGUSU SÜRDÜRÜLECEK
Futbolcular ise birbirlerinden ayrı geçecek olan bu süreçte takım olgusunu kaybetmemek adına önemli bir karara imza attı. Her gün belirli saatlerde internet üzerinden görüntülü aramalarla tüm takım buluşarak sohbet edecek ve iletişimi canlı tutacak. Böylece lig yeniden başladığında, hiçbir şey olmamış gibi oyuncular kaldıkları yerden yola aynı birlik ve beraberlik duygusuyla devam edebilecekler.

YÖNETİM DE GÖREVİNİ YAPACAK
Galatasaray Yönetimi de bu süreçte futbolcuların ve teknik ekibin yanında olacak. Başkan Mustafa Cengiz’in, kurmaylarıyla yaptığı son görüşmede, kulüp bünyesindeki hiçbir sporcu, antrenör veya personelin mağduriyet yaşamaması adına ödemelerin yine günü gününe gerçekleşeceği sözünü verdiği de gelen haberler arasında.

Galatasaray bu süreci işte böyle yönetecek:

1- Her oyuncuya özel çalışma programı verildi.

2- Ateş ölçümleri düzenli olarak izlenecek.

3- Sağlıklı beslenme programı takip edilecek.

4- Oyuncular antrenman verilerini teknik ekibe gönderecek.

5- Kulüp doktorları, iletişimi hiç kesmeyecek.

6- Alışveriş vb. konularda oyunculara destek sağlanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0