Kartlarda sıkıntı yok!

Süper Lig'de zirveye ortak olan Galatasaray şampiyonluk yürüyüşüne hafta sonu oynayacağı Beşiktaş derbisiyle devam edecek. Sivas deplasmanında geriye düşmesine karşın sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da korkulan olmadı ve sarı kart sınırındaki 3 isim maçı kart görmeden tamamlayarak derbi öncesi teknik heyete rahat bir nefes aldırdı. 

Sivasspor maçına Galatasaray’da tam 3 isim sınırda çıktı. Takımın kilit isimleri Ryan Donk, Sofiane Feghouli ve Adem Büyük, kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecekti. 3 isim de teknik heyetin hafta boyunca yaptığı uyarıları dinledi ve maçı sorunsuz şekilde bitirdi. Sarı-Kırmızılılar bu sayede Beşiktaş derbisine eksiksiz çıkacak. Öte yandan Jean-Michael Seri ise dün gördüğü sarı kartla sınıra gelen bir diğer isim oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0