Marcao açık ara önde!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray'da kadroda yer alan önemli isimlerden birisi olan Marcao, savunmada teknik heyetin en güvendiği isimlerin başında gelirken Brezilyalı oyuncunun kart problemi dikkat çekiyor. 23 yaşındaki savunmacı bu sezon takımın en çok kart gören ismi oldu.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’de geride kalan 26 hafta sonunda Galatasaray'da takımın en hırçın oyuncusu olarak Marcao dikkat çekiyor. 23 yaşındaki Brezilyalı stoper, bu sezon forma giydiği 23 Süper Lig maçında tam 9 kez sarı kart, 1 kez de kırmızı kart gördü. Genç savunmacı, bu kartlar nedeniyle 3 kez cezalı duruma düştü. Marcao’yu kart raporunda Belhanda takip ediyor. Faslı futbolcu 15 lig maçında 4 sarı, 1 de kırmızı kart gördü, 2 kez cezalı duruma düştü. Orta sahanın dinamosu Seri’nin ise 19 lig maçında 3 sarı, 1 de kırmızı kartı var. Fildişi Sahilli futbolcu, cezası nedeniyle 1 kez takımını yalnız bıraktı. Devre arasında Olympiakos’u kiralanan Emre Mor ise bu sezon ligde kırmızı kart gören diğer Galatasaraylı futbolcu oldu.

EN CENTİLMENİ MUSLERA
Takımın başı çeken diğer hırçınları, 22 lig maçında 7 sarı kart gören Mariano ile 6 sarı kart gören Ömer Bayram’dı. İki tecrübeli futbolcu da birer kez takımını yalnız bıraktı. Devre arasında Ajax’a kiralanan Babel’in 5 sarı kartı 1 cezası, Lemina’nın da 4 sarı kartı 1 cezası bulunuyor. Muslera ve Falcao ise bu sezon ligde Galatasaray’ın en centilmen oyuncuları olarak öne çıkıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0