Marcelo Saracchi'den koronavirüs açıklaması!

Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından gözler takımdaki futbolculara çevrildi. Beşiktaş derbisinin ardından yaptıkları konuşmalarda maçların ertelenmesi yönünde taleplerini dile getiren, takımın iki Uruguaylı futbolcusu Fernando Muslera ve Marcelo Saracchi'nin test sonuçları belli oldu.

Uruguaylı gazeteci Gonzalo Ronchi'nin haberine göre; geçtiğimiz hafta Abdurrahim Albayrak'ın sonuçlarının pozitif olmasının ardından tüm takıma Çarşamba günü sağlık ekibi tarafından koronavirüs testi uygulandı. Tüm takıma ve idari personele uygulanan testlerin ardından Fernando Muslera ve Marcelo Saracchi'nin test sonuçlarının negatif çıktığı, herhangi bir oyuncuda koronavirüs belirtisine ulaşılmadığı belirtildi. 

Devre arasında Leipzig'den kiralanan Marcelo Saracchi konuyla ilgili olarak Gonzalo Ronchi'ye yaptığı açıklamada "Cumartesi günü ateşim çıkmaya başladı, başım yanıyordu, bacaklarım ağrıyordu. Karantinadaydım ve tüm kötü haberleri de görüyordum. Dün testimin negatif çıktığını haberi geldi ve ruhum tekrar bedenime döndü." ifadelerine yer verdi.

Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0