Mehmet Sepil: "Süreç çok uzarsa ligin tescili söz konusu olabilir."

Dün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun federasyon ve kurullarla yaptığı toplantıda liglerin ertelenmesine karar verilmişti. Bugün de Kulüpler Birliği telekonferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi.  

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, beIN SPORTS'a toplantının detaylarını anlattı. Sepil gidişata göre 3 senaryo üzerinde durduklarını söyledi

"ERTELEME KONUSUNDA GÖRÜŞ AYRILIĞI YOKTU"
"Sayın Bakan Kasapoğlu bizi toplantıya çağırdı. Açık yüreklilikle konuştuk, görüş ayrılığı hiç yoktu. Sadece futbolcuları değil, stadyumdaki kişilerin tamamını riske atıyorduk, bunlar konuşuldu."

"SÜREÇ ÇOK UZARSA LİGİN TESCİL EDİLMESİ SÖZ KONUSU OLABİLİR"
"Her şey normalleşirse, 17 Nisan'da lige yeniden başlayabiliriz. 3 tane senaryo var. Her şey yolunda gider, bu korona vakasını ülke olarak hızlı atlatırız, ligler de hızlı başlar, 8-10 maçı hızlı şekilde yerine getiririz. Şampiyonlar ve düşenler belli olur, lig biraz gecikerek, planlandığı gibi biter. Bu ilk senaryo. 2. senaryo, hem ülkemizde hem Avrupa'da oluşan koşullardan dolayı liglere başlamak uzayabilir. Bu durumda hızlandırılmış bir lig sistemine gidilebilir. Çok çözüm yok, play-off gibi, şampiyonların daha hızlı belirlendiği bir sistem olabilir. Süreç çok uzarsa, ligin bu sıralamayla tescil edilmesi söz konusu olabilir."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0