Ömer Bayram: Derbiyi kazanarak yola devam edeceğiz!

Ömer Bayram, deplasmanda alınan Sivasspor beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu. Oyunu kontrol ettiklerini ancak sonunu getiremediklerini söyleyen Ömer, gelecek hafta oynanacak derbiyi kazanarak yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Antrenmanda duran top çalışıyoruz. Duran toptan attığımız için mutluyum. Bütün arkadaşlarımı bulmaya çalışıyorum. Sonuç olarak mutlu değiliz Güzel bir serimiz vardı, devam ettirmek istiyorduk ama olmadı. Yüksek tempoda bir maçtı. Sivaspor'ın hakkını vermemiz lazım; iyi mücade ettiler. Son haftalara baktığımızda ufak bir düşüşümüz oldu. Topun kontrolü bizdeydi ama sonunu getiremedik, üçüncü bölgede sonuçlandıramadık. Devam edeceğiz, devre arasından sonra iyi bir oyun sergilemeye başladık. Beşiktaş derbisi var, aynı şekilde devam etmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0