ÖZEL | CJ Gettys: Taraftarlar ve oyuncular için bir risk!

CJ Gettys
Koronavirüsünün tüm dünyada yayılması ve insan hayatını tehdit etmesi üzerine dünyada birçok ligde spor organizasyonları durdurulmuştu. İngiltere'de tedbir amaçlı olarak Premier Lig'i durdururken basketbolda ise bu karar alınmamış ve maçlar seyircili bir şekilde oynatılmıştı. Bunun üzerine ligin sayı kralı ve MVP'si olan Newcastle Eagles forması giyen CJ Gettys, FCN Blog'dan Can Bedel'e konuştu. 

Premier Lig'in ertelenmesine rağmen basketbolda maçların seyircili bir şekilde oynanmasıyla ilgili olarak Gettys, "BBL hükümet yetkilileri tarafından verilen tavsiyelere uyuyor, bence maçların devam etmesinin nedeni bu yüzden. Bu taraftarlar ve oyuncular için bir risk ama sonuçta bizim kontrolümüz dışında gelişiyor." ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncu NBA'in bu konuya yaklaşımıyla ilgili de "NBA, üç oyuncunun durumuna göre konuyu ele aldı. Çok profesyonel bir lig ve doğru olanı yaptılar." sözlerini söyledi.

CJ Gettys

Son olarak eklemek istediği bir şey olup, olmadığını sorduğumuzda ise Gettys, hedeflerinden bahsetti ve "Hedeflerimden bahsetmek istiyorum kişisel olarak çok daha iyi olmak istiyorum. İyi bir yıl geçiriyorum ve ligin MVP'siyim. Hedeflerim arasında EuroLeague'de basketbol oynamak ve en iyilerle rekabet etmek, kıyaslanmak var." açıklamasını yaptı.

                                                               FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
                                          KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0