Radamel Falcao ikiye katladı!

Süper Lig'de ilk yarıda sakatlıkları sebebiyle etkisiz bir oyun ortaya koyan ve uzun bir süre takımdan ayrı kalan Radamel Falcao ligin ikinci yarısında fırtına gibi esmeye başladı. Konya deplasmanında arka adalesinden sakatlandığı için 2 hafta takımdan uzak kalan Kolombiyalı yıldız oyuncu sakatlık dönüşünde 2 maçta 2 gol atarak takımının şampiyonluk yarışında öne çıktı. 

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray'da sezonun ikinci devresinde müthiş çıkışın bir diğer önemli ismi Radamel Falcao oldu. Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen Kolombiyalı yıldız sakatlığı nedeniyle takıma uyum sağlayamamıştı. Yeniden formasına kavuşan Falcao golleriyle döndü. Yıldız forvetin iki devredeki rakamlarında değişkenlik göze çarptı.

DAMGA VURMAYA HAZIR
İlk yarıda 7 maçta 5 kez 11'de sahaya çıkan Falcao yüzde 3.61'lik gol beklentisine 3 golle karşılık vermişti. Sezonun ikinci devresinde ise Kolombiyalı forvetle ilgili gol beklentisi yüzde 33.3 azalmasına rağmen 5 kez fileleri havalandırdı. Ceza sahasında topla buluşma ise 37'den 21'e düştü. Rakip kaleyi 17 kez yoklayan Falcao bunların 10'unda isabet buldu. Ligin ikinci devresinde 5 maçın 4'ünde ilk 11'de başlayan Falcao'nun gole çevirme oranı yüzde 23'ten 42'ye yükseldi. 

33 yaşındaki El Tigre bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 12 maçta 8 gol atarak Galatasaray'ın en golcü ismi oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0