Ryan Babel'in sözleşmesi feshedildi!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Ajax'a kiraladığı Ryan Babel ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilirken Hollanda ekibi 33 yaşındaki oyuncunun da aralarında bulunduğu 4 ismin sözleşmesini feshetti. 

De Telegraaf'ta yer alan habere göre; Ajax ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Ryan Babel ile olan sözleşmesini sezon sonun beklemeden feshetme kararı aldı. Ocak ayında 1.5 milyon Euro kiralama bedeliyle Ajax kulübüne kiralanan ancak koronavirüs salgını sonrasında Euro 2020'nin bir yıl daha ertelenmesiyle birlikte bonservisle satma planı suya düşen Galatasaray'da ilginç bir gelişme yaşandı.

Ajax yönetimi yaklaşık 3 yıl aradan sonra komadan uyanan genç futbolcusu Abdelhak Nouri'nin sezon sonunda sona erecek olan kontratı için oyuncunun ailesine mektup gönderilerek, sözleşmeyi iptal ettiğini açıklamıştı. Hollanda basınında yer alan haberlere göre aynı uygulama takımın diğer oyuncuları Ryan Babel, Bruna Varela ve Klass Jan Huntelaar için de yapıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle Hollanda'da ligler süresiz olarak askıya alınmıştı. Hollanda basınında yer alan iddilara göre Ajax, bu sezonun geri kalanının belirsiz olmasından dolayı, gelecek sezon takımda düşünülmeyen isimleri gönderdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0