Sivas maçına derbi planı!

Süper Lig'de üstüste aldığı galibiyetlerle zirveye ortak olan Galatasaray'da teknik heyet lig şampiyonluğuna hedeflenmiş durumda.. Fenerbahçe derbisinin ardından şampiyonluk yarışındaki bir rakibini ekarte eden Fatih Terim'in öğrencileri, hafta sonu Sivas deplasmanında alacağı galibiyetle bir rakibini daha safdışı bırakmanın planlarını yapıyor. İmparator ise zorlu deplasman için kurmaylarıyla toplantı üstüne toplantı yaparak tedbiri elden bırakmıyor.

Sivasspor’la pazar günü oynanacak deplasman maçı öncesi ilk taktik prova dün sabah gerçekleşti. Detaylı bir rakip analizi yapan Fatih Terim ve ekibi, Yiğidolar’ın artı ve eksi yönlerini belirlerken, maç taktiğini de idmanda uygulattı. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe karşısında Kadıköy’de 20 yıl sonra zaferi getiren oyun planını, Sivas deplasmanında da deneyecek. Fatih hocanın, orta saha merkezini Seri, Ömer ve Belhanda üçlüsüyle geride tutup, Feghouli, Falcao ve Onyekuru üçlüsünü uzun toplarla pozisyona sokmaya çalışacağı öğrenildi. Savunma dörtlüsünde ise bir değişiklik olmayacak. Beklerde Mariano ile Saracchi, stoperde ise Donk-Marcao ikilisi görev yapacak. Gerideki en büyük koz ise kaleci Muslera olacak.

LEMİNA, EMRE VE ADEM HAMLESİ
Takımla çalışmalara önceki gün başlayan Mario Lemina’nın ise ikinci yarıda skorun gidişatına göre oyuna dahil olması bekleniyor. İkinci devrenin yıldızı Emre Akbaba da Adem Büyük’le birlikte Fatih hocanın kulübedeki jokerleri olacak. Süper Lig’deki son 8 maçından galip ayrılan Galatasaray’da, zorlu Sivas deplasmanı için de 3 puandan başka bir seçenek düşünülmediği, Terim’in beraberlik ihtimalini rafa kaldırarak, takımını tamamen zafere hazırladığı da gelen haberler arasında. 

ONYEKURU ETKİLİ OLACAK
Galatasaray, tıpkı Kadıköy’de olduğu gibi orta sahada rakibi durdurarak, Onyekuru’yu savunma arkasına sarkıtmaya çalışacak. Galibiyet planları Nijeryalı yıldızın üzerine kuruluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0