Sofiane Feghouli dalya dedi!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta Galatasaray, Sivasspor'a konuk oldu. Nefes kesen karşılaşma 2-2 sona ererken Sofiane Feghouli dalya dedi.  

Süper Lig'de üst üste 8 maç kazanarak şampiyonluk yarışında iddialı konuma gelen Galatasaray, ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadelede Sivasspor'a konuk oldu. Muazzam bir mücadeleye sahne olan karşılaşma 2-2 sonuçlanırken Cimbom'un golleri Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'den geldi. Sivasspor maçı Feghouli için başka bir anlam daha taşıyordu. Feghouli, Galatasaray forması ile toplam 100'üncü maçına Sivas deplasmanında çıktı. Feghouli, bu maçta bir gol ve bir asistlik performans göstererek adını tarihimize yazdırdı.

Galatasarayımızda üçüncü sezonunu geçiren ve bu süreç içerisinde 2 Süper Lig şampiyonluğu gören 30 yaşındaki Cezayirli yıldız aynı zamanda 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Son 2 sezonda yaşadığımız şampiyonluklarda büyük katkısı bulunan Sofiane Feghouli, takımımızla çıktığı 100 maçta 26 gol ve 22 asistlik katkıda bulundu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0