Süper Lig ertelendi!

Süper Lig'de bir süredir gündemi meşgul eden tartışma resmen sona erdi. Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz hafta ligdeki maçlar seyircisiz oynanırken, Spor Bakanı tarafından bugün federasyon başkanlarıyla yapılan toplantının ardından resmi karar çıktı. Yapılan açıklamaya göre Türkiye'de profesyonel ligler askıya alındı! 

2019 yılının Aralık ayında ilk olarak Çin'in Wuhan kentinde meydana gelen ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Avrupa'da çeşitli organizasyonlar iptal edilirken; yalnızca Süper Lig maçlarının devam edeceği açıklanmıştı. Dün akşam saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Süper Lig'de maçların seyircisiz oynanmaya devam edeceği açıklanırken, ligde forma giyen yerli - yabancı bir çok oyuncu buna tepki göstermişti. Kulüplerden de tepkilerin yükselmesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında bugün futbol - basketbol ve voleybol federasyon başkanlarıyla birlikte bir toplantı yapıldı. Öğle saatlerinde başlayan toplantının ardından gündemi uzun süredir meşgul eden konuya açıklık getirilmiş oldu. Yapılan açıklamaya göre Süper Lig'de, Basketbol Süper Ligi, Voleybol Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi'nde maçlar ikinci bir karara kadar ertelendi


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0