Suudi ekibinden Feghouli'ye sürpriz teklif..

Koronavirüs tehdidi sonrasında sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'da yeni sezon öncesinde ilginç bir gelişme yaşanıyor. FFP kapsamında finansal kriterleri nasıl karşılayacağı merakla beklenen camiada, yıldız oyuncu Sofiane Feghouli için Suudi Arabistan kulübü Al-Nasr'ın fiyat soruşturması yapması sürpriz olarak yorumlandı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kara bulutların dolaştığı şu günlerde yeni sezon öncesinde talih kuşu konması gündemde.. Geçen sezon şampiyonlukta başrol oynayan ve bu sezona kötü başlamasına rağmen, ligin ikinci yarısında formunu yükselen Sofiane Feghouli için Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nasr talip oldu. Geçtiğimiz sezonlarda Ahmet Musa için Leicester City'ye 16.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyen ancak Nijeryalı oyuncunun performansı yüzünden büyük hayal kırıklığına uğrayan Suudi ekibinin, kolları şimdide Sofiane Feghouli için sıvadığı öğrenildi. Arap ekibinin sezon sonunda Ahmed Musa'yı satarak Cezayirli yıldız için bütçe açarak Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtildi. 

Galatasaray yönetiminin yeni sezon öncesinde FFP kapsamında sattığı kadar oyuncu transfer edeceği bilinirken, özellikle koronavirüs salgını sonrasında TFF'nin belirleyeceği limitler kapsamında Feghouli'nin satışına onay vermesi bekleniyor. Cezayirli yıldızın ise, kendisine astronomik bir teklif gelmesi halinde değerlendirmesi bekleniyor. Bu sezon 21 maçta forma giyen Feghouli, bu karşılaşmalarda 5 gol - 2 asistlik performansla takımına katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0