Terim kararını verdi: 2 isim kadroda yok!

Süper Lig'in ikinci yarısında gösterdiği etkili futbolla galibiyet serisi elde eden ve zirveye ortak olan Galatasaray, ligin 25.haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda kritik bir önem taşıyan zorlu mücadele öncesinde teknik direktör Fatih Terim maç kadrosunu belirledi ve kontenjan gereğince iki oyuncusunu tribüne gönderdi.

Galatasaray,ligin 25. haftasında Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde beşe iki dar alanda pas oyunu oynandı. Ana bölümde ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Zorlu mücadele öncesi sakatlığı bulunan Mario Lemina kadroda yer alırken, Jesse Sekidika ile Florin Andone yabancı sınırına takıldı. 

Galatasaray'ın maç kafilesi şu isimlerden oluşuyor;
Fernando Muslera, Okan Kocuk - Mariano, Şener Özbayraklı, Martin Linnes, Ahmet Çalık, Marcao, Ryan Donk, Marcelo Saracchi - Mario Lemina, Jean Michael Seri, Selçuk İnan, Ömer Bayram, Younes Belhanda, Taylan Antalyalı, Emre Akbaba, Jimmy Durmaz - Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru, Adem Büyük ve Radamel Falcao

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0