Terim şampiyonluk hesabını yaptı!

Sivasspor deplasmanında kaybetmeyerek ligde üstüste 9 maçtır yenilmeyen Galatasaray zirve iddiasını sürdürmeye devam etti. Hafta sonu ezeli rakibi Beşiktaş’la karşılaşarak zorlu bir periyoda girecek olan Cimbom’da teknik heyet tüm hesaplarını şampiyonluk üzerine yapıyor.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim şampiyonluk için ince hesaplara şimdiden başladı. Sivasspor beraberliği sonrası kalan 9 maçı yardımcılarıyla birlikte değerlendiren Galatasaray teknik direktörü 72 puanın kendilerini şampiyon yapacağını düşünüyor. Terim evlerinde oynayacakları 4 maçta kesin olarak 12 puan alınmasını ilk koşul olarak görüyor.

EN ZORLUSU BAŞAKŞEHİR&ALANYA
Terim iç sahada 12 puanın yanı sıra 5 deplasman maçında 3 galibiyet, 2 beraberliğin kendilerine yeteceğini düşünüyor. Çaykur Rize, Ankaragücü ve Antalya önünde kesin olarak galibiyet düşünen Terim, bu fikstürde en zorlu maç olarak düşündüğü Başakşehir ve Alanya önünde en kötü 1 puanı hedefliyor. Tecrübeli hoca oynayacakları 9 maçta 23 puan almaları halinde 72 puanla şampiyon olacaklarına inanıyor. Ancak özellikle de iç saha maçlarında asla puan kaybedilmemesini istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0