Terim’in yıkım timi hazır!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bu akşam Beşiktaş karşısındaki tüm kazanma planını işte bu üçlü üzerine kuruyor. Sarı-Kırmızılı ekip orta sahada oyunu tutup, hızlı hücumlarla forvet hattını pozisyona sokmaya çalışacak.

Sofiane Feghouli, Radamel Falcao ve Henry Onyekuru hattı, Siyah-Beyazlı takımın savunma dengesini bozarak, skor üretmeye çalışacak. Orta sahadaki plan ise Lemina, Seri ve Ömer üçlüsüyle hem oyunu elde tutup hem de hızlı hücumlarla forvet hattını pozisyona sokmak. Bu plan doğrultusunda en büyük desteği beklerde Mariano ile Saracchi verecek. Marcao ile Donk da oyunu geriden kurarak, Beşiktaş’ın forvetlerini üzerlerine çekmeye çalışacak. Terim’in ayrıca, Karius’un zayıf noktalarından biri olan uzaktan gol yeme zaafını kullanmak üzere, oyuncularına kaleyi gördükleri yerden vurmaları talimatını verdiği de gelen haberler arasında..

JOKER: AKBABA & BELHANDA
Fatih Terim'in hafta içindeki idmanlarda zaman zaman ilk 11’de denediği Emre Akbaba ve Belhanda’nın ise maçın ikinci yarısında joker olarak oyuna dahil olması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0