Test sonucu negatif çıktı iddiasına yalanlama!

Galatasaray'da koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in son testlerinin negatif çıktığı iddialarına yanıt geldi.

Galatasaray'da Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüsü nedenyiyle hastanede tedavilerine devam edilirken Genel Kurul Üyesi Tunç Üyer, iki ismin de son test sonuçlarının negatif çıktığını ve yakında taburcu olacaklarını iddia etmişti. Bu gelişme üzerine Buse Terim ve Merve Terim bir açıklama yaparak haberi yalanlarken, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi. Test henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanesinde tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidiyle." sözlerini söylemişti.

Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak da bu haberin yayılması üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve bunun doğru olmadığını söyleyerek "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

FCN Blog ailesi olarak Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in en kısa sürede sağlığın kavuşmasını ümit ediyoruz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0