Tilbe Şenyürek: Mükemmel bir aile ortamı var!

Herbalife Nutrition Kadın Basketbol Süper Ligi 21. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Öznur Kablo karşı karşıya geldi. Seyircisiz oynanan derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi 80-77 mağlup etti ve ligdeki 16. galibiyetini aldı. Maçın ardından Tilbe Şenyürek açıklamalarda bulundu. 

Tilbe Şenyürek'in açıklamaları şu şekilde: 
Haberi aldığımızdan beri, Taraftarsız oynayacağımız için çok üzgündük. Çünkü en çok seyircinin geleceği, bize en çok destek olacakları bir derbi maçıydı. Sonuçta bu forma için maça çıkıp mücadele ediyoruz. Onlar olmasa da maçın önemi ve amacı belli, bunun bilincindeydik. Bu maçı kazanmak, diğerlerinden çok daha fazla mutlu hissettiriyor. Çok rotasyonlu oynuyoruz ama çok genç ve Türk oyuncularla oynayan bir kadroyuz. Karşı takıma baktığınız zaman Türklerin minimum katkı verdiği bir yabancı takımla oynuyor gibiyiz. Mükemmel bir galibiyet. Gelemeseler de tüm taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun. Erkek basketbol takımımızdan sonra sıra bizdeydi. Bizim de bu görevi tamamladığımızı düşünüyorum.

Biz hem saha içinde hem de saha dışında, mükemmel bir uyum içerisinde olan, birbiriyle çok samimi, çok yakın arkadaşlarız. Takım arkadaşları olarak sadece basketbol oynamaktan ziyade birbirimizi çok seven, çok yakın arkadaşlarız. Bence sahaya yansıttığımız basketbolun baş temeli bu. Antrenörlerimiz de aynı şekilde… Burada mükemmel bir aile ortamı var. Gerçekten bu lafta değil; herkese aynı şeyleri söylüyorum. Biz çok büyük ve çok mutlu bir aileyiz. Bu samimiyetimizi ve mutlu atmosferimizi koruduğumuz sürece inşallah ligi çok güzel yerlerde bitireceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0